Uitjes in Breda ®

Vrijgezellenfeest ideeën? Bekijk Uitjes in Breda


Vind hier leuke vrijgezellenfeest ideeën. Uitjes in Breda heeft een ruim aanbod aan vrijgezellenfeest activiteiten. Vanaf € 16,50 p.p. vind je al een leuke activiteit.

Wil jij je vrijgezellenuitje in Breda combineren met eten & drinken? Ook dat is mogelijk, wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

 

vrijgezellenfeest idee Koldertocht

Vrijgezellenfeest 'Koldertocht' in Breda
Een vrijgezellenfeest met een ludieke stadswandeling. Tijdens deze tocht loop je met de vrijgezel voorop een hilarische ontdekkingstocht door een van onze steden. Een ontspannen vrijgezellenfeest met leuke activiteiten.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 1,5 uur

 

Vrijgezellenactiviteit Moordtocht

Vrijgezellenfeest 'WhatsApp Moordtocht' in Breda
Hou je van raadsels en mysterie tijdens het vrijgezellenfeest? Los dan samen een moordzaak op!  Een spannender vrijgezellenfeest is er niet. Lukt het jullie om de moord binnen de gestelde tijd op te lossen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenfeest idee puzzel proeverij

Vrijgezellenfeest 'Culinaire Puzzel Proeverij' in Breda
Een vrijgezellenfeest waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. De Culinaire Puzzel Proeverij laat je genieten van eerlijke gerechten uit diverse keukens. Deze vrijgezellendag bestaat uit een interactieve speurtocht in Breda.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3,5 uur

  

vrijgezellenfeest activiteit outdoor escape

Vrijgezellenfeest 'Outdoor Escape' in Breda
Een vrijgezellenfeest met Outdoor Escape is net even anders dan de escape room. De start en finish zijn bekend, maar de weg er naar toe niet. Bij dit vrijgezellenfeest wordt jullie visuele vermogen op de proef worden gesteld door opdrachten te voltooien.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenfeest idee levend ganzenbord

Vrijgezellenfeest 'Levend Ganzenbord' in Breda
Een vrijgezellenfeest met leuke activiteiten tijdens het levend ganzenbord. Is jullie vrijgezel een denker of een doener? Ontdek het tijdens deze vrijgezellendag. Als team ontvang je denk en doe opdrachten. Weet de vrijgezel deze goed op te lossen dan kunnen jullie een stap vooruit.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

  

vrijgezellenuitje Moorddiner

Vrijgezellenfeest 'Moorddiner' in Breda
Een vrijgezellenfeest vol spanning en avontuur. Tijdens een 3-gangen diner wordt een moord gepleegd. Jij en jouw gasten zijn plots getuigen in een moordzaak. Het is aan jullie om deze moord op te lossen. Een hilarisch vrijgezellenuitje waar nog lang over nagesproken wordt.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

  

vrijgezellenuitje culinair avontuur

Vrijgezellenfeest 'Culinaire Route' in Breda
Wil je tijdens het vrijgezellenfeest op een culinaire reis? Ga dan op culinair avontuur tijdens dit vrijgezellenuitje. Een wandelroute waarbij je verschillende gerechten proeft van restaurants. Een gezellige walking dinner door het stadscentrum.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

vrijgezellenuitje Mollenstreek

Vrijgezellenfeest 'Mollenstreek' in Breda
Een vrijgezellenfeest waarbij de onderste steen boven moet komen. Tijdens dit uitje ga je in één of meerdere teams op zoek naar de 'mol'. Lukt het jullie om tijdens jullie vrijgezellendag de mol te ontmaskeren?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenfeest activiteit Levend Sudoku

Vrijgezellenfeest 'Levend Sudoku' in Breda
Wil je een vrijgezellenfeest met puzzel activiteiten, dan is Levend Sudoku een leuk vrijgezellenuitje. Vind locaties, beantwoord vragen en ontvang cijfers om de Sudoku op te lossen. Dit vrijgezellenfeest gaat gepaard met een snufje cultuur.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

    

vrijgezellenuitje WhatsApp Experience

Vrijgezellenfeest 'WhatsApp Experience' in Breda
Wil je tijdens je vrijgezellenfeest een stad op een leuke manier leren kennen? Boek dan de WhatsApp Experience. Speurend en puzzelend ontdek je leuke en verrassende plekjes van de stad. Dit vrijgezellenuitje is geschikt voor jong en oud.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

vrijgezellenuitje Escape in the city

Vrijgezellenfeest 'Escape in the city' in Breda
Een vrijgezellenfeest waarbij het gaat om goede communicatie en tactische samenwerking. Wie van de teams weet tijdens dit vrijgezellenuitje de sleutel van de stad te bemachtigen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

  

Vrijgezellenuitje met GPS cold case

Vrijgezellenfeest 'GPS Cold Case' in Breda
Tijdens dit vrijgezellenfeest gaan jullie een moord oplossen. In de locale herberg is een moord gepleegd. Er zijn sporen naar een mogelijke dader maar het moordwapen is vooralsnog onvindbaar. Taak aan jullie om tijdens dit vrijgezellenuitje de moord op te lossen!
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 3 uur

 

 

Vrijgezellenuitje Prison Break

Vrijgezellenfeest 'Prison Break' in Breda
Een spannend vrijgezellenfeest in de binnenstad. Bij Prison Break moeten de voortvluchtige teams uit handen blijven van de opsporingsteams. Door opdrachten uit te voeren ontvang je nieuwe codes om te vluchten. Een uitdagend vrijgezellenuitje!
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Vrijgezellenfeest activiteit Pubquiz

Vrijgezellenfeest 'Pubquiz' in Breda
Speel tijdens jullie vrijgezellenfeest de Pubquiz. In teams nemen jullie het tegen elkaar op. Beantwoord vragen en doe de opdrachten. Een professionele quizmaster begeleidt jullie. 
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 2 uur

 

Vrijgezellenuitje Escape Dinner

Vrijgezellenfeest 'Escape Dinner Room Spel' in Breda
Een idee voor jullie vrijgezellenfeest is het Escape Dinner Room Spel. Los samen raadsels, codes en puzzels op en geniet van een heerlijk diner. Het dinerspel is in iedere Nederlandse stad te spelen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

Vrijgezellenuitje Miljonair  in 1 dag

Vrijgezellenfeest 'Miljonair in 1 dag' in Breda
Superspannend vrijgezellenfeest met ludieke opdrachten dien naar een fortuin leiden. Via de telefoon krijgen jullie verschillende opdrachten en vragen die leiden naar een volgende aanwijzing. Een leuk vrijgezellenuitje in een van onze Nederlandse steden.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

Vrijgezellendag met maffia spel

Vrijgezellenfeest 'Mafia Spel' in Breda
Een idee voor een vrijgezellenfeest is ons mafia spel. Jullie worden opgedeeld in een mafiateam en een politieteam. Het mafiateam wil uit handen van het politieteam blijven. Weten jullie aanwijzingen goed op te volgen, dan ben je iedereen te slim af.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

Vrijgezellenuitje Moordtocht Arrangement

Vrijgezellenfeest 'Moordtocht Arrangement' in Breda
Een leuk vrijgezellenfeest activiteit is ons Moordtocht Arrangement. Start je vrijgezellenuitje met een drankje en vervolg jullie dag met het oplossen van een moord. Na afloop kunnen jullie gezellig napraten onder het genot van een aantal drankjes en borrelhapjes.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 4 uur

 

Vrijgezellenuitje burlesque

Vrijgezellenfeest Burlesque in Breda
Vrijgezellenfeest waarbij vrouwelijkheid centraal staat. Tijdens de workshop Burlesque leren jullie het spel der verleiding. Jullie worden omgetoverd tot burlesque danseressen met veren en boa's. Een vrijgezellenuitje voor vrouwen.
Lees meer

Grote steden in Nederland
Duur 1,5 uur

 

Vrijgezellenuitje naaktmodel schilderen

Vrijgezellenfeest Naaktmodel schilderen in Breda
Een vrijgezellenfeest met rode oortjes. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van een mannelijk naaktmodel. We beginnen rustig met een stilleven maar dan... Een superleuk vrijgezellenuitje met een blijvende herinnering.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 2 uur

 

Vrijgezellenuitje dikke dames schilderen

Vrijgezellenfeest Dikke Dames schilderen in Breda
Een populair vrijgezellenuitje is Dikke Dames schilderen. Deze workshop schilderen is razend populair als vrijgezellenuitje. Tijdens de workshop krijg je professionele begeleiding en na afloop mogen jullie het gemaakte schilderij mee naar huis nemen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 2 uur

 

Vrijgezellenuitje Graffiti

Vrijgezellenfeest Graffiti in Breda
Een creatief vrijgezellenfeest is Graffiti. Jullie leren onder begeleiding van een professional met spuitbussen een kunstwerk te maken. Als herinnering van jullie vrijgezellenuitje mogen jullie je creatie meenemen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 1,5 uur

 

Vrijgezellenuitje hoofd boetseren

Vrijgezellenfeest 'Elkaars hoofd boetseren' in Breda
Een vrijgezellenfeest waarbij je volop met je handen bezig bent. Jullie gaan elkaars hoofd boetseren. Met de tips en tricks van de instructeur wordt het zeker een succes. Als herinnering van jullie vrijgezellenuitje nemen jullie je eigen creatie mee naar huis.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 2 uur

 

Vrijgezellenuitje erotische bonbons maken

Vrijgezellenfeest 'Erotische bonbons maken' in Breda
Een vrijgezellenfeest om je vingers bij af te likken. Het is lachen, gieren, brullen en smullen tijdens de workshop erotische bonbons maken. Heel veel chocolade met een erotisch tintje. Natuurlijk leren jullie tijdens dit vrijgezellenuitje ook 'gewone' bonbons te maken.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 2 uur

 

Vrijgezellenuitje action painting

Vrijgezellenfeest 'Action Painting' in Breda
Leef je uit tijdens het vrijgezellenfeest Action Painting. Druppel, gooi, spuit en spetter er op los! Maak jullie eigen creatie tot een kunstwerk. Een vrijgezellenuitje zonder grenzen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 2 uur

 

Vrijgezellenuitje bonbons maken

Vrijgezellenfeest 'Bonbons maken' in Breda
Leer tijdens jullie vrijgezellenfeest overheerlijke bonbons te maken. Een kijk-en-doe workshop waarna je jouw zelfgemaakte bonbons mee naar huis neemt. Lekker smullen dus tijdens dit vrijgezellenuitje.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 2,5 uur

 

Vrijgezellenuitje karikatuur tekenen

Vrijgezellenfeest 'Karikatuur tekenen' in Breda
Leg tijdens jullie vrijgezellenfeest elkaars karikatuur vast. Tekentalent is niet nodig, humor wel. Je ontvangt van een professionele karikatuurtekenaar tips en trucs om je eigen tekening te maken. Dit vrijgezellenuitjes is gegarandeerd fun!
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 2 uur