Uitjes in Breda ®

Een spannende speurtocht is de WhatsApp Moordtocht in Breda

 Groepsuitje WhatsApp Moordtocht


Goedkope uitjes voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje. Uitjes in Breda biedt je verschillende activiteiten voor een leuk dagje weg. Wat dacht je van een WhatsApp Moordtocht?

Wat is een WhatsApp Moordtocht?

De WhatsApp Moordtocht is een speurtocht door het centrum van Breda, waarin je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je de WhatsApp Moordtocht ook met één team spelen.

Doel van de speurtocht
Met behulp van het spelmateriaal en een plattegrond van Breda ga je op zoek naar specifieke locaties om daar een groepsselfie te maken. Elke selfie levert een volgende aanwijzing op. Lukt het jullie om binnen 3 uur achter de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie te komen? Hoe meer locaties je vindt, hoe meer aanwijzingen je krijgt om de moord op te lossen.

Hoe werkt de speurtocht?
Per mail ontvang je van te voren een plattegrondje van Breda, een fotolijst en een antwoordformulier. Het centrum is opgedeeld in vakken. In een aantal vakken moet je op zoek naar een specifieke locatie. Hier maak je een groepsselfie die je vervolgens via WhatsApp naar de instructeur stuurt. Keurt de instructeur jullie selfie goed dan krijg je een volgende aanwijzing over de moord. Al wandelend langs de leukste punten van Breda verzamel je steeds meer aanwijzingen over de moord. Het spel is een goedkoop uitje met een snufje cultuur waarbij puzzelen naar de oplossing leidt. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

De WhatsApp Moordtocht is ideaal als groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of familie uitje.
De speurtocht kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over de WhatsApp Moordtocht in Breda

 Aantal deelnemers  Max. 6 personen per team
 Prijs  € 99,50 per team incl. btw
 Reserveringskosten  Bij 1 team € 17,50 - Bij 2 of meer teams € 19,50
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar  Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Driebergen, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem,  Gouda, Groningen, Haarlem,
 Hilversum, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam, Zeist, Zutphen, Zwolle


Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinbreda.nl


Boek dit uitjeOok leuk om te doen

   
   
   
Moordspelen Moordspel voor binnen
   

 

Ik had voor het organiseren van ons uitje niet veel tijd dus alles uit handen gegeven aan Uitjes in Holland. De WhatsApp Moordtocht was echt een goede keuze. En de combinatie met jullie Culinaire Route maakte de dag helemaal af.
Joyce van der Staa, secretaresse Duo Dordrecht


Wat een leuke manier om banden tussen collega's aan te halen. Het spel hebben we in teams gedaan en iedereen was super fanatiek om te winnen.
Super leuke activiteit voor weinig!
D. Tempels


Een heerlijk middagje Breda waarbij je door het spel op een totaal andere manier gaat kijken naar deze geweldige stad.
De instructeur die de teams telefonisch begeleidde was prettig en zorgde dat het spel vlekkeloos verliep.
Hoogheemraadschap Veluwe