Uitjes in Breda ®

Groepsuitjes - Uitjes in Breda


Groepsuitjes voor een leuk dagje weg


Groepsuitje met bedrijf, familie of vrienden? Uitjes in Breda biedt groepsuitjes voor elke gelegenheid en voor ieder budget. We hebben al groepsuitjes vanaf € 16,50 p.p.

Ben je op zoek naar een specifiek groepsuitje in Breda? Bekijk dan ons aanbod aan groepsuitjes. Wil je je direct laten inspireren door ons aanbod aan groepsactiviteiten, bekijk dan hieronder ons aanbod aan groepsuitjes.

Vragen? Wij adviseren je graag over onze groepsuitjes. Neem gerust contact met ons op.

 

groepsuitje koldertocht

Groepsuitje 'Koldertocht' in Breda
Dit groepsuitje staat in het teken van een ludieke stadswandeling. Tijdens deze groepsactiviteit loop je een hilarische ontdekkingstocht door Breda. Een ontspannen groepsuitje voor elke gelegenheid.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 1,5 uur

 

groepsuitje WhatsApp Moordtocht

Groepsuitje 'WhatsApp Moordtocht' in Breda
Hou je van raadsels en mysterie? Bij dit groepsuitje ga je een moordzaak oplossen. Een spannende groepsactiviteit in het centrum van Breda. Lukt het jullie om de moord binnen de gestelde tijd op te lossen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Groepsuitje speurtocht

Groepsuitje 'HELP, de directeur is ontvoerd' in Breda
Een zenuwslopende actiethriller. Tijdens dit groepsuitje nemen teams het tegen elkaar op. Welk team weet als eerste de directeur te bevrijden? Een groepsactiviteit in Breda waarbij je goed moet samenwerken om tot resultaat te komen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

groepsuitje budget speurtocht

Groepsuitje 'HELP, de directeur is ontvoerd (budget) in Breda
Lukt het jullie om in het centrum van Breda binnen 3 uur achter de schuilplaats van de ontvoerde directeur te komen?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Groepsactiviteit Culinaire Koldertocht

Groepsuitje 'Culinaire Koldertocht' in Breda
De enige échte ludieke stadswandeling van Breda -Koldertocht- in combinatie met een lekker 3-gangen keuzediner op een gezellige locatie in het centrum. De Culinaire Koldertocht is ideaal als jubileumfeestje, verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, vriendenuitje.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 3,5 uur

 

groepsuitje culinaire proeverij

Groepsuitje 'Culinaire Puzzel Proeverij' in Breda
Een groepsuitje waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. De Culinaire Puzzel Proeverij laat je genieten van eerlijke gerechten uit diverse keukens. Deze groepsactiviteit bestaat uit een interactieve speurtocht in de binnenstad van Breda.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3,5 uur

 

Groepsuitje Escape

Groepsuitje 'Outdoor Escape' in Breda
Groepsuitje Outdoor Escape is net even anders dan de escape room. De start en finish zijn bekend, maar de weg er naar toe niet. Bij deze groepsactiviteit in het centrum van Breda wordt je visuele vermogen op de proef gesteld.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Groepsuitje Levend Ganzenbord

Groepsuitje 'Levend Ganzenbord' in Breda
Wie kent het niet 'Ganzenbord'. Een leuk oudhollands spel voor jong en oud. Ben je een denker of een doener? Ontdek het tijdens deze groepsactiviteit. Als team ontvang je denk en doe opdrachten. Weet je deze goed op te lossen dan kun je een stap vooruit.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

  

Groepsuitje Moorddiner

Groepsuitje 'Moorddiner' in Breda
Groepsuitje vol spanning en avontuur. Tijdens een 3-gangen diner wordt een moord gepleegd. Jij en jouw gasten zijn plots getuigen van een moordzaak. Het is aan jullie om deze moord op te lossen. Hilarische groepsactiviteit op een gezellige locatie in Breda.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

  

Groepsuitje culinaire route

Groepsuitje 'Culinaire Route' in Breda
Ben je een culinaire fijnproever? Ga op culinair avontuur tijdens dit groepsuitje. Een wandelroute in Breda waarbij je verschillende gerechten proeft van restaurants. Een gezellige walking dinner door het stadscentrum.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

Groepsuitje mollenstreek

Groepsuitje 'Mollenstreek' in Breda
Een groepsuitje waarbij de onderste steen boven moet komen. Tijdens dit groepsuitje ga je in één of meerdere teams op zoek naar de 'mol'. Lukt het jullie om tijdens deze groepsactiviteit in Breda de mol te ontmaskeren?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

Groepsuitje levend sudoku

Groepsuitje 'Levend Sudoku' in Breda
Vind locaties, beantwoord vragen en ontvang cijfers om de Sudoku op te lossen. Dit is een groepsactiviteit vol puzzelplezier Een leuk groepsuitje in Breda met een snufje cultuur.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

   

 
groepsuitje whatsApp experience

Groepsuitje 'WhatsApp Experience' in Breda
De WhatsApp Experience in Breda is een groepsuitje waarbij je speurend en puzzelend leuke en verrassende plekjes van de stad ontdekt. Deze groepsactiviteit is geschikt voor jong en oud.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur
v.a. € 10,50 p.p. incl. btw

 

groepsuitje escape in the city

Groepsuitje 'Escape in the city' in Breda
Escape in the city is een groepsuitje waar het gaat om goede communicatie en tactische samenwerking. Wie van de teams weet tijdens deze groepsactiviteit de sleutel van de stad Breda te bemachtigen? Een ideaal groepsuitje als teambuildingsactiviteit in de stad.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

groepsuitje gps cold case

Groepsuitje 'GPS Cold Case' in Breda
In de locale herberg is een moord gepleegd. Er zijn sporen naar een mogelijke dader maar het moordwapen is vooralsnog onvindbaar. Taak aan jullie om tijdens dit groepsuitje de moord op te lossen!
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 3 uur

  

groepsuitje prison break

Groepsuitje 'Prison Break' in Breda
Blijf je met je team uit handen van de opsporingsteams? Beleef dit uitdagende groepsuitje in de binnenstad van Breda!
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 3 uur

 

groepsuitje pubquiz

Groepsuitje 'Pubquiz' in Breda
Welk team doorstaat tijdens dit groepsuitje alle vragenrondes en welke masterminds komen elkaar tegen in de grand finale van de Pubquiz?
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 2 uur

 

groepsuitje escape dinner room spel

Groepsuitje 'Escape Dinner Room Spel' in Breda
Ga aan tafel de strijd aan. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor nieuwe aanwijzingen tijdens dit groepsuitje.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

groepsuitje miljonair in 1 dag

Groepsuitje 'Miljonair in 1 dag' in Breda
Welk team legt als eerste beslag op een erfenis van ruim twee miljoen euro? Superspannend groepsuitje in het centrum van Breda met ludieke opdrachten die naar een fortuin leiden.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

groepsuitje mafia spel

Groepsuitje 'Mafia Spel' in Breda
Razend spannend, interactief stadsspel waarbij samenwerking, communicatie en inzicht voor een prachtig kat-en-muisspel zorgen.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur

 

moordtocht arrangement

'Moordtocht Arrangement' in Breda
Na ontvangst met een drankje gaan jullie in teams op pad om een moord op te lossen. Ontdek tijdens dit arrangement de Sherlock Holmes in jezelf. Na afloop van de tocht gaan jullie op een gezellige locatie in Breda nog wat nakletsen onder het genot van een aantal drankjes en borrelhapjes.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur 4 uur

 

bedrijfsuitje kolderteamtocht

Groepsuitje 'KolderTEAMtocht' in Breda
Het vrolijkste groepsuitje van Breda! Loop mee met deze hilarische ontdekkingstocht door de binnenstad. Een betere manier om de onderlinge band te versterken is er niet.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 1,5 uur

 

Groepsactiviteit Stadswandeling met gids

Groepsuitje 'Stadswandeling met gids'
Laat je meevoeren door onze stadsgids langs de leukste plekjes van de stad. Een betere manier om een stad te leren kennen is er niet.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur max. 1,5 uur

 

Groepsuitje Speeddaten

Groepsuitje 'Speeddaten'
Leer je kennissen, vrienden of collega's beter kennen! In gesprekken van 2 á 3 minuten bespreek je diverse onderwerpen. Aan het einde van deze workshop maken we bekend wie de beste speeddater is. Workshop speeddaten is geschikt als groepsuitje, vriendenuitje, bedrijfsuitje en teambuilding.
Lees meer

Stad naar keuze
Duur ca. 3 uur