Uitjes in Breda ®

Hou je van lekker eten en spelletjes? Boek dan een dinerspel in Breda

 

Groepsuitje Escape Dinner Room Spel

 

Een gezellig en lekker groepsuitje tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Breda is het Escape Dinner Room Spel.

Wat is een Escape Dinner Room Spel?
Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersenkrakend dinerspel! In teams ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.

Hoe speel je het Escape Dinner Room Spel?
Het groepsuitje begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd.
Dan gaan jullie aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op!

Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner? Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant. Het Escape Room Dinner Spel is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels en Frans).

 

Wat je moet weten over Escape Dinner Room Spel

Aantal deelnemers Min. 15 personen -bij minder deelnemers -kleinere groepen ontvangen aangepaste prijsopgave
Prijs € 72,50 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 18,15 per boeking
Inclusief Professionele spelbegeleiding, 1 drankje (fris, bier, huiswijn), 3-gangen keuzediner
Duur ca. 3 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Best, Breda, Bussum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, 's-Heerenberg, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Kampen, Koudekerke, Kudelstaart, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leidschendam, Lichtenvoorde, Maastricht, Middelburg, Noordwijk, Nijmegen, Oisterwijk, Oldenzaal, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Sneek, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Waalwijk, Wageningen, Werkendam, Winterswijk, Zandvoort, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl  


Boek dit uitje