Uitjes in Breda ®

Goedkope uitjes vind je bij Uitjes in Breda

 

Groepsuitje Deadline

 

 

Een leuk en goedkoop uitje in Breda voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje is Deadline.

Wat is Deadline?
Deadline is een zenuwslopend groepsuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet de zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok verslaan? Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je het spel ook met één team spelen.


Doel van de speurtocht
In de binnenstad van Breda liggen aanwijzingen om een virusaanval te stoppen. Aan jouw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en opdrachten uit te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen. Maar let op, het wordt een race tegen de klok.


Hoe werkt Deadline?
Per post ontvang je van te voren een speldoos met spelmateriaal inclusief een spelcode. Het gebruik van de SpellenApp is gratis. Navigerend door het centrum van Breda gaan jullie op zoek naar verschillende aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de verspreiding van het virus te stoppen en de deadline te halen?


De speurtocht kan makkelijk onderbroken worden door een pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over Deadline in Breda

Aantal deelnemers Max. 5 personen per team
Prijs € 50,00 per team incl. btw
Reserverings- en verzendkosten 1 x € 18,15 incl. btw per boeking
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone
Duur Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arcen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bathmen, Beesterzwaag, Bergambacht, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Haag, Den Burg, Den Helder, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Nunspeet, Oegstgeest, Oldenzaal, Purmerend, Putten, Raalte, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Texel, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veldhoven, Venlo, Venray, Weert, Winterswijk, Zandvoort, Zutphen, Zwolle


Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinbreda.nl

Boek dit uitje


Ook leuk om te doen

Durven Denken Doen